Aktiv familieferie på hjul

Leier dere en bobil i sommer, er det enklere å få mest mulig ut av de dyrebare ferieukene!

Når man endelig får tatt ferie og skal ta med familien på tur, finnes det ingen større frihet enn å feriere med bobil. Pakk med dere sykler eller annet sportsutstyr, og dra dit opplevelsene finnes! Underveis kan dere besøke idylliske strandsteder, sjarmerende bygder og større byer, slik at ferien rommer mest mulig.

Rimelig bobilutleie

Ferda samarbeider med McRent, Europas største firma for utleie av bobiler. Som internasjonal bobilutleier, tilbyr de markedets beste bobiler til en svært gunstig pris. Bobilene er aldri eldre enn to år, og gjennomgår streng kontroll og service hver gang de leies ut.

Føl deg trygg med Ferda

Som en landsdekkende kjede, kan vi alltid tilby tryggheten du trenger på tur. Vi har verksteder rundt om i hele landet, slik at du enkelt kan få hjelp dersom noe uforutsett skulle skje på reisen.

Eie fremfor å leie?

Kjøper du bobil hos Ferda, får du Norges beste garantiordning med på kjøpet. Vi har et stort utvalg bobiler i alle prisklasser. Drøm deg bort blant markedets ledende modeller!

Start reisen hos Ferda

Vi har et stort utvalg bobiler - fra de mest eksklusive merkene til enklere og rimeligere modeller.
Sjekk ut våre anbefalinger under!Nyttige tips til bobilturen

Har du og familien planer om å oppleve Norge med bobil eller campingvogn i sommer? Ta en titt på reisebloggen vår for gode reisetips! På bloggen finner du også mange gode reisebrev fra Europa.