Solifer FINLANDIA 630 H

Finansiering


Egenkaptial: 73 960
Antall år: 7

Pris pr. mnd.

2 181,-Priseksempel:
4.45% nom. rente/ 6,49% eff. rente, 35% egenkapital, lånebeløp: 151040,- o/7 år. Kostnad: 35473,- Totalt: 261989,-
Kredittgiver er Santander Consumer Bank.

Beskrivelse


Solifer Finlandia 630 er en ypperlig helårsvogn.

Rett innenfor døren så er det plass for å henge av seg klærne. Det ligger varmesløyfer under her slik at våte klær vil tørke når de henges opp her.

Det er en stor, fin rundsittegruppe fremme i vognen i sort skinn. I hjørnene på denne er det nakkestøtter slik at komforten skal bli utmerket.

Bak salongen finner du plass til å henge TV'en i vogna. Vogna har montert parabol så her har du muligheten til å ta inn alt av kanaler.

Bak TV-kommoden er det en liten frokostgruppe som enkelt slås ned til en ekstra seng. På motsatt side av denne finner du kjøkkenet.
Kjøkkenet er godt utstyrt med tre kokebluss, oppvaskkum, rikelig med skapplass, ventilator og også stekeovn. Det er også et stort kjøleskap med frysedel.

Bakerst i vognen har du dobbeltsenga på venstre side og et stort toalettrom på høyre side. Under dobbeltsenga er det rikelig med lagringsplass, og her kommer du også til fra den utvendige luken. Meget praktisk!

Vogna er utstyrt med Alde vannbåren varme og fungerer like godt på vinteren som på sommeren.
Utstyr:
- Alde vannbåren varme
- alu. felger
- Batteri + lader
- Kjøkkenvifte
- Myggdør
- Skinninteriør
- Stereo
- TV-feste
- Stekeovn
- Parabol

Dersom du har problemer med å komme til oss i vår normale åpningstid, har du nå mulighet til å kontakte en av våre selgere for avtale om visning og prøvekjøring utenfor åpningstiden! Utenfor normal åpningstid kan du ta kontakt med våre selgere: Kjell Sørensen - tlf 47481569 Stig Moen - tlf 41750246 Mail: salg.bjerkvik@ferda.no _________________________________________________________ Hvorfor kjøpe hos Ferda? Se her! Vi tilbyr feriehjem på hjul fra Nordens største forhandlerkjede. Her får du til enhver tid stort utvalg av verkstedkontrollerte vogner og biler med garanti, hvilket gir deg som forbruker stor trygghet og valgfrihet. Hos Ferda hjelper vi deg med innbytte, finansiering og montering av alt utstyr du skulle ønske. Ta kontakt med en av våre dyktige og erfarne selgere for å starte din feriedrøm. Du finner enda mer info på vår hjemmeside: www.ferda.no Finansiering: Vi ordner finansiering for deg i ved hjelp av våre samarbeidspartnere Santander og Gjensidige. Her kan du få finansiering på 100% av beløpet med inntil 15års nedbetaling! Lånedokumentene kan du signere elektronisk, og svar på en søknad kommer i løpet av kort tid. Innbytte: Vi tar innbytte i det meste av bobiler og campingvogner. Ønsker du innbytte, så ha gjerne klart litt informasjon om din bil/vogn. Vi ønsker gjerne å vite ting som: Merke, årsmodell, kilometerstand, tilstand, utstyr og hvordan servicehistorikk du har på din bil/vogn. Dette gir oss mulighet til å gi deg mest mulig rett pris. Alle biler/vogner må takstes før endelig pris. Beliggenhet: Ferda Bjerkvik ligger sentralt plassert 35 minutter fra Evenes flyplass, 15 minutter fra Narvik og 70 minutter fra Harstad. Vi ligger helt inntil E6, og her kommer du enkelt til med både bil og vogn. Ferda har 10 avdelinger, og er plassert fra Nordkjosbotn i Nord til Grimstad i Sør. Vi tar forbehold om feil i annonsen.Utstyr:


 • Levering/klargjøring brukt vogn


Detaljer


 • Bobilen står iBjerkvik, Norge
 • MerkeSolifer
 • ModellFINLANDIA 630 H
 • Årsmodell2009
 • Egenvekt1440
 • Totalvekt1800
 • Nyttelast360
 • Lengde809
 • Bredde252
 • Soveplasser5
 • Referanse429585

Kontaktinformasjon

FERDA NORGE AS AVD BJERKVIK
Nordmoveien 165, Thune
8530 Bjerkvik

Telefon: 488 86 655
Kontakt vår avdeling i Bjerkvik