Bo tettere på naturen

Med en bobil får du enda mer tid til de spektakulære naturopplevelsene. Pakk bilen når værmeldingen varsler gode forhold, og nyt friheten til å kunne flytte på deg når som helst!

Er du en som lever for de store naturopplevelsene, vet du at det er været som bestemmer når og hvor du drar på ferie. Perfekt pudderføre, bra surf eller gode klatreforhold krever at du har muligheten til å reise spontant på tur, uten å måtte stresse med hvor du skal bo og hvordan du skal komme deg dit.

Rimelig bobilutleie

Ferda samarbeider med McRent, Europas største firma for utleie av bobiler. Som internasjonal bobilutleier, tilbyr de markedets beste bobiler til en svært gunstig pris. Bobilene er aldri eldre enn to år, og gjennomgår streng kontroll og service hver gang de leies ut.

Tryggheten du trenger

Som en landsdekkende kjede, kan vi alltid tilby tryggheten du trenger på tur. Vi har verksteder rundt om i hele landet, slik at du enkelt kan få hjelp dersom noe uforutsett skulle skje på reisen.

Kjøp deg enda mer frihet

Ønsker du å eie fremfor å leie, hjelper vi deg gjerne med å finne den bobilen eller campingvognen som passer akkurat ditt budsjett. Vi har et stort utvalg modeller i alle prisklasser. Kjøper du bobil hos Ferda, får du i tillegg Norges beste garantiordning med på kjøpet.


Trenger du finansiering?

Vi hjelper deg gjerne på veien med finansiering fra Santander.
Kontakt din nærmeste Ferda-forhandler for mer informasjon.

Nyttige tips til bobilturen