Ferda Exclusive

– For eventyrere
som elsker fordeler !

I Ferda er vi opptatte av å gi deg den beste hjelpen og de beste tilbudene. Som medlem i Ferda Exclusive vil du få forhåndstilgang på viktig informasjon og du vil motta eksklusive rabatter og fordeler gjennom månedlige nyhetsbrev.

Eksklusive fordeler

Velkommen i klubben!

Som medlem av vår kundeklubb får du en eksklusiv nøkkelring og kortholder. I tillegg få du et eget klistremerke som symboliserer medlemsskapet.

Prioritert i køen

Som medlem i kundeklubben vår slipper du å vente når du trenger hjelp. Du får tilgang til et unikt telefonnummer som blir prioritert foran i køen. Det er kun medlemmer som kan bruke nummeret. Med andre ord, mindre ventetid og bedre hjelp når du trenger det som mest!

Kveldsvakt

Vi lanserer en telefonvakt-tjeneste som er betjent på hverdager mellom 16 - 21 og helger mellom 10 - 16. Året rundt. Dette gir ekstra trygghet for deg som er på tur.Eksklusive rabatter

Introduksjonstilbud

Når du melder deg inn i Ferda Exclusive, får du halv pris på neste fukttest hos oss. NB! Tilbudet gjelder kun 1 gang på samme kjøretøy.
Fukttest må gjøres hvert år, og vi anbefaler å gjøre det selv etter at garantien har gått ut – slik at du unngår store kostnader senere.

Fast lavpris

Medlemmer får faste, lave priser på produk- ter man har behov for flere ganger i året.

✔ Thetford Aqua Kem toalettmiddel
✔ Globex 80 såpe m/voks
✔ Autoglym pleieprodukter
✔ Gratis bytte av gasslange ved gasstester

Gode tilbud og nyttige tips - hver måned

Hver måned vil du motta eksklusive tilbud i våre nyhetsbrev, og et godt tips