Sikre deg hjulferie i sommer!

 

Reis på Norgesferie i ditt nye feriehjem på hjul!

Selv om det fortsatt er mørkt ute, ruller det og går mot lysere tider. Slår du til på et av våre gode tilbud innen 31. januar, sikrer du deg Norgesferien allerede i dag.  Se på det som en forsinket hjulegave!
Tilbudet gjelder til 31. januar!

 

Reis på hjulferie til sommeren med campingvogn eller bobil fra Ferda!

Hva passer best for deg?

Siste nytt fra bloggen. 

Tilbud på nye bobiler og campingvogner.

NB! Tilbudet gjelder bare nye enheter og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Sikre deg en av favorittene nå.

Trygghet på tur

Med over 40 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av bobiler og campingvogner. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet, noe som gjør det enkelt å besøke din nærmeste forhandler. Snart åpner vi en helt ny avdeling i Mo i Rana.
Trenger du service, reparasjoner eller montering av utstyr? Ferda gir deg verkstedservice med gunstige kundefordeler. Når du kjøper bobil eller campingvogn hos oss, får du prioritert tilgang til alle våre verksteder over hele landet. I Ålesund og i Grimstad kan vi i tillegg tilby verksted for bildelen, som gjør at du kan få gjort alt på ett sted.

Ferda sine avdelinger

Ferda Exclusive.

Ferda sin egen kundeklubb Ferda Exclusive

Bli kunde hos Ferda og få mange fordeler!

I Ferda er vi opptatte av å gi deg den beste hjelpen og de beste tilbudene. Som medlem i kundeklubben vår, Ferda Exclusive vil du få tilgang til nyttig informasjon og du vil motta eksklusive rabatter gjennom månedlige nyhetsbrev. Helt uten kostnader!