Gjør et kupp på Hobby bobiler!

 

Kjøp en Hobby bobil til nettopris!

Vi har fått inn et parti med nyere, brukte Hobby bobiler! Disse selges under markedspris og leveres klare for tur med service, fukttest og 2 års bruktbilgaranti fra Carprotect.
Hobby er et av Europas ledende campingvogn- og bobilmerker, og er kjent for smarte løsninger og moderne design! Velg mellom alkove, bybobil og halvintegrert, men ikke vent for lenge. Disse blir det rift om!

Kampanje på Hobby bobiler hos Ferda

Hva passer best for deg?

Sikre deg en av disse

La deg inspirere av våre blogginnlegg

Trygghet på tur

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av bobiler og campingvogner. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet, noe som gjør det enkelt å besøke din nærmeste forhandler. 
Trenger du service, reparasjoner eller montering av utstyr? Ferda gir deg verkstedservice med gunstige kundefordeler. Når du kjøper bobil hos oss, får du prioritert tilgang til alle våre verksteder over hele landet. I Ålesund og i Grimstad kan vi i tillegg tilby verksted for bildelen, som gjør at du kan få gjort alt på ett sted.

Ferda har hele 12 avdelinger

Ferda Exclusive.

Ferda sin egen kundeklubb Ferda Exclusive

Bli kunde hos Ferda og få mange fordeler!

I Ferda er vi opptatte av å gi deg den beste hjelpen og de beste tilbudene. Som medlem i kundeklubben vår, Ferda Exclusive vil du få tilgang til nyttig informasjon og du vil motta eksklusive rabatter gjennom månedlige nyhetsbrev. Helt uten kostnader!