Kampanjepriser på Knaus!

 

Det er enda ikke for sent!

Nå kan du spare mye på en ny bobil eller campingvogn fra Knaus! Vi tilbyr rask levering og 5 års garanti på bobil og 2 år på vogn fra overtagelsesdato! Ikke vent for lenge! Nå er det mange som skal på norgesferie! 

Knaus-dager hos Ferda

Sikre deg en Knaus bobil!

Kjøp en Knaus campingvogn

La deg inspirere av våre blogginnlegg

Trygghet på tur

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av bobiler og campingvogner. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet, noe som gjør det enkelt å besøke din nærmeste forhandler. 
Trenger du service, reparasjoner eller montering av utstyr? Ferda gir deg verkstedservice med gunstige kundefordeler. Når du kjøper bobil hos oss, får du prioritert tilgang til alle våre verksteder over hele landet. I Ålesund og i Grimstad kan vi i tillegg tilby verksted for bildelen, som gjør at du kan få gjort alt på ett sted.

Ferda har hele 12 avdelinger

Ferda Exclusive.

Ferda sin egen kundeklubb Ferda Exclusive

Bli kunde hos Ferda og få mange fordeler!

I Ferda er vi opptatte av å gi deg den beste hjelpen og de beste tilbudene. Som medlem i kundeklubben vår, Ferda Exclusive vil du få tilgang til nyttig informasjon og du vil motta eksklusive rabatter gjennom månedlige nyhetsbrev. Helt uten kostnader!