Bobil og campingvogn – frihet på hjul!

 

Sikre deg et feriehjem på hjul

Med bobil eller campingvogn kan du reise fleksibel og komfortabelt.
Investerer du i et feriehjem på hjul kan du oppdage nye byer, fricampe ved et idyllisk fjellvann og parkere rett ved den fineste sandstranda.
Pakk med deg god mat og drikke og opplev nye eventyr! Det beste av alt? Du har med deg alt du trenger og kan lage mat der du er. 

Sikre deg en bobil eller campingvogn hos Ferda nå!
Ferda hjelper deg med finansiering

Hvor mye koster det?

Investerer du i en vogn eller bobil, investerer du i ferier i flere år fremover. Hos Ferda får du kjøpt  campingvogner fra 90 000 kr  og bobiler fra 250 000 kr og oppover.  Du kan gjennom oss finansiere opp til 100 % av kjøpsverdien og med opptil 15 års nedbetaling.

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe bobil eller campingvogn.  Last ned Ferda sin e-bok med gode tips om finansiering!

Landsdekkende kjede - stort nettverk!

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet, noe som gjør det enkelt å besøke din nærmeste forhandler.

 

Trenger du service, reparasjoner eller montering av utstyr? Ferda gir deg verkstedservice med gunstige kundefordeler.

Finn din nærmeste avdeling

Hva passer best for deg?

Ferda sin egen kundeklubb Ferda Exclusive

Bli kunde hos Ferda og få mange fordeler!

Ferda er vi opptatte av å gi deg den beste hjelpen og de beste tilbudene. Som medlem i kundeklubben vår, Ferda Exclusive vil du få tilgang til nyttig informasjon og du vil motta eksklusive rabatter gjennom månedlige nyhetsbrev. Helt uten kostnader!

Les våre inspirerende blogginnlegg.