Reis året rundt i en Raido Camper

En flerbruksbobil med smarte løsninger!

 

Kunne du tenke deg å ha en personbil, varebil og bobil i ett og samme produkt?
Raido Campers er det første norske merket markedet.  Modellen Raido Frost er en svært praktisk flerbruksbil du kan bruke til både  jobb og fritid. 
Innredningen er laget slik at du enkelt kan ta ut alt. På denne måten kan du bruke den som en vanlig varebil i hverdagen og reise på bobiltur i helgene. I tillegg er de designet for nordiske kjøreforhold -uansett årstid!
Raido Frost er utstyrt med en dobbeltseng som kan bygges om til en romslig sittegruppe, et praktisk uttrekkbart kjøkken og et toalett.

Tilbud på utleiebobiler hos Ferda

Bærekraftig camping

Innredningen i Raido – modellene er laget i slitesterk arktisk bjørk. For hver enhet som blir produsert, planter Raido et nytt bjørketre!

De store fordelene med de små kjøretøyene er at de er lette, har lavere utslipp, bruker mindre drivstoff, kan kjøres med vanlig B-sertifikat og er lette å parkere i trenge bygater.

Vi hjelper deg med finansiering 

 

Raido Camper

Gunstig lånefinansiering gjennom Santander

Ferda tilbyr gunstig lånefinansiering gjennom vår partner Santander. Du kan gjennom oss finansiere opp til 100 % av kjøpsverdien og med opptil 15 års nedbetaling.

På lager nå. Rask levering!

Landsdekkende kjede - stort nettverk!

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av bobiler . Vi har i tillegg avdelinger over hele landet, noe som gjør det enkelt å besøke din nærmeste forhandler.

Trenger du service, reparasjoner eller montering av utstyr? Ferda gir deg verkstedservice med gunstige kundefordeler. 

Finn din nærmeste avdeling