Bobildager

18.-20. november

Kampanjedager hos Ferda Tønsberg

 

Velkommen til bobildager hos oss 18. – 20. nov! Nyhet!
Vi har ryddet plass til nyheten KABE, og vi gleder oss til å vise deg disse fantastiske bobilene og vognene! Enhetene fra KABE er bygget for nordisk klima og er god kvalitet.
Dette må du få med deg!
Vi har nå gjort klar alle våre utleiebiler for salg. Dette er populære modeller og bilene er godt vedlikeholt under utleieperioden. Vær rask om du vil sikre deg en av disse!
Servering
Vi serverer pølser, kaffe og mineralvann til alle som besøker oss.

Adresse

Åshaugveien 4, 3170 SEM

Åpningstider

Torsdag 09-19 / Fredag 09-18/ Lørdag 10-14

campingvogninteriør KABE
utstyrsbutikk Ferda tønsberg

Gode tilbud i butikken!

Trenger du utstyr til vogna eller bobilen? Da burde du ta turen innom nå!

Vi gir dg inntil 70% på utvalgte varer under kampanjen, og får 20% på alle lagerførte varer i butikken! Nå kan du gjøre et skikkelig kupp! Velkommen innom oss!

Klar for vintercamping?

Mange av våre merker er godt egnet for helårsbruk, men det er alltid lurt å få med noen gode tips for å unngå problemer – spør oss om råd, enten du allerede har bobil eller vogn, eller ønsker å kjøpe!

Bobil i snødrev

Gratis vinterlagring

Tilbud ved kjøp av bobil: Nå har vi stort utvalg av både brukt og nytt på lager – Dersom du ikke skal bruke bobilen i vinter kan vi lagre den for deg kostnadsfritt i vinter!

Utvidet garanti

Tilbud ved kjøp av vogn eller bobil nå: Ved kjøp av campingvogn eller bobil får du utvidet garanti om du ikke vil vintercampe. Vi gir deg 3 mnd. garanti fra dagen du henter enheten.

Ferda Exclusive

Ferda Exclusive

Visste du at Ferda har egen kundeklubb?

I Ferda er vi opptatte av å gi deg den beste hjelpen og de beste tilbudene. Som medlem i kundeklubben vår, Ferda Exclusive vil du få tilgang til nyttig informasjon og du vil motta eksklusive rabatter og fordeler gjennom månedlige nyhetsbrev. Helt uten kostnader!