Daglig leder Trondheim

Trondheim

Ferda Trondheim søker daglig leder!

Unik ledermulighet i et fremoverlent miljø! Som leder hos Ferda Trondheim vil du bli en del av Norges ledende bobil- og caravankjede. Bli med på en spennende reise sammen med en engasjert gjeng! 

Om stillingen

Ferda Trondheim ble etablert sommeren 2022, og det er en spennende tid å overta ansvaret for avdelingen. Avdelingen er Ferda sin trettende, og den første i Trøndelag. Markedet for bobiler og campingvogner i Trøndelag er et av landets største. Dette gir store muligheter for deg som ønsker en utfordrende rolle i en bransje hvor utviklingen skjer i rekordfart.

Måten vi selger bobiler og campingvogner på er i stor endring. Store deler av kundereisen foregår nå digitalt, og de potensielle kundene er bedre «forberedt» når de tar kontakt. De googler, leser seg opp, evaluerer og kommuniserer digitalt før de besøker avdelingene våre. Ferda sine selgere jobber derfor med digitale verktøy og samarbeider tett med markedsavdelingen.  Synes du det ble litt for mye fokus på det digitale? Fortvil ikke! Kundene kommer fortsatt innom og vi er lidenskapelig opptatte av å skape gode, fysiske møter fremover. 

Høres dette spennende ut? For riktig teambuilder vil dette gi flere fordeler, stor frihet og muligheten til å sette sitt preg på utviklingen av kjeden sammen med konsernet.
Vi holder til i flotte lokaler i Malvik kommune.


Dine arbeidsoppgaver

 • Personalansvar
 • Overordnet ansvar for avdelingens budsjett og resultater
 • Ta ansvar for eget salgsmål – som innebærer salg av bobil, vogn, tilbehør, finansiering og forsikring
 • Sikre god kundeoppfølging og samhandling mellom delelager, salg og verksted
 • Planlegge og følge opp salgs- og markedsaktiviteter i samarbeid med markedsavdelingen i Ferda
 • Oppfølging av resultat- og kvalitetsmål, samt gjennomføring av tiltak
 • Ansvarlig for å videreutvikle vår sterke prestasjonskultur
 • Oppfølging av resultat- og kvalitetsmål, samt gjennomføring av tiltak

Hvem er du?

En daglig leder hos Ferda må ha erfaring med ledelse og trigges av å skape gode resultater. Leder for avdelingen rapporterer til konsernsjefen og deltar i regelmessige ledermøter. Vi ser etter deg som både evner og motiveres av å lede flinke mennesker, utvikle team og jobbe med systemer overfor flere segmenter (B2B og B2C). Du har god helhetsforståelse og interesse for digitalisering og innovasjon/endring. Du er glad i mennesker, evner å skape gode strukturer og blir stolt av å levere gode resultater sammen med dine kolleger. Du skaper tillit, evner å tenke strategisk og er en tydelig leder.

For å lykkes hos Ferda må du være konkurranseorientert, handlekraftig og proaktiv i din tilnærming og kommunikasjon. Det å gå foran som et ledende eksempel faller naturlig for deg. Som person er du profesjonell, tar naturlig ansvar og evner å forstå helheten i forretningsmessige forhold. Du tar eierskap til oppgaver, slipper ikke taket, og deltar for å vinne.

Vår ideelle kandidat har gjort seg bemerket som en dyktig leder gjennom dokumenterbare resultater, har sterkt driv og stor gjennomføringsevne. Du har personlig erfaring med salg, servicemarked og ledelse, og er en fremragende lagbygger. Personlig, engasjert, nytenkende og skikkelig er Ferda sine kjerneverdier som du kjenner deg igjen i.

 

Ønsket kompetanse

 • Har flere års ledererfaring med gode resultater
 • Erfaring med å jobbe både strategisk og operativt
 • Fordel med utdanning innen økonomi/salg/markedsføring
 • Erfaring med å jobbe i Salesforce, Hubspot eller lignende digitale CRM-system
 • Svært gode kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig
 • Førerkort klasse B

  Vi tilbyr

  N

  En spennende jobb i en bransje som utvikler seg svært raskt

  N

  Godt arbeidsmiljø 

  N

  Lønn etter avtale og pensjons- og personalforsikring

  N

  Konkurransedyktige betingelser

  N

  Et godt faglig og sosialt miljø med stor takhøyde

  N

  En arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter

   

  }

  Frist: Snarest

  Søk på stillingen

  Landsdekkende kjede

   

  Ferda er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund – interesseorganisasjonen for caravanforhandlere i Norge.

   

  Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

  Se nærmeste avdeling