Knaus Sun I

Nå kan du spare mye på en Knaus Sun I hos ferda!

– Knaus sine SUN I modeller er utstyrt med dobbeltgulv,  doble sidevinduer og Alde vannbåren varme, noe som gjør disse bobilene perfekte til å bruke hele året, sier Flemming Pedersen , selger ved Ferda Grimstad.

Spar 135.000-197.000 kr på en ny Knaus Sun I!

Vi har igjen et lite utvalg helintegrerte 2020 Knaus bobiler, som vi selger til en svært god pris. 
Knaus SUN I er bobilen for deg som ønsker litt ekstra luksus. Med sitt elegante og tidløse utseende imponerer SUN I også med sitt eksklusive interiør. De lune fargene og den lekre belysningen skaper en god romfølelse. Modellen er utstyrt med oppvarmet dobbeltgulv og er kjent for sine gode kjøreegenskaper, noe som gjør den perfekt for vinterbruk. 

Trygghet på tur og gunstig finansiering

Ferda tilbyr gunstig lånefinansiering gjennom våre partnere Santander og Gjensidige. Du kan gjennom oss finansiere opp til 100% av kjøpsverdien og med opptil 15 års nedbetaling.
Finn ut mer her
Trenger du service, reparasjoner eller montering av utstyr? Ferda gir deg verkstedservice med gunstige kundefordeler. Når du kjøper bobil eller campingvogn hos oss, får du prioritert tilgang til alle våre verksteder over hele landet. I Ålesund og i Grimstad kan vi i tillegg tilby verksted for bildelen, som gjør at du kan få gjort alt på ett sted.

 

Ferda sine avdelinger

 

– Jeg kjøpte en Knaus Sun I 900 LX  hos Ferda Grimstad.

Det er en fantastisk stor og god bobil og det har blitt mange fine turer med den.

Man trenger ikke reise langt for å ha det fint på tur. Alt etter hvor man bor, så kan det være fint med en tur på fjellet, ved sjøen, til et vann eller en by, alt etter hva man har lyst til.

I en bobil kan man slappe av og nyte naturen. Det fineste med bobil er helt klart frihetsfølelsen og at du kan reise hvor du vil,  forteller den engasjerte bobileieren.

Pål Egelandsdal

Pål solgte leiligheten og flyttet inn i bobilen. Du kan lese hele blogginnlegget her.