Bobil eller campingvogn gir den perfekte kombinasjonen av late feriedager og flotte opplevelser!

Tilpass ferien akkurat slik du ønsker, ferien inneholde noe for alle. Besøk flotte turistattraksjoner, hyggelige campingplasser og utforsk nye områder og barnevennlige aktiviteter underveis!
Se 37 gode reisetips til Norgesferien her

Ferda Edition – kun få igjen!

Vi har noen få 2019 – modeller igjen av den populære serien Dethleffs Trend. Dette er svært flotte bobiler av god, tysk kvalitet med praktiske løsninger og lekkert interiør til en fornuftig pris.

 

 

Ferda Edition Dethleffs Trend

Usikker på om du

skal velge bobil

eller campingvogn?

Bobil

Bobiler finnes med med køyeseng, dobbeltseng og enkle senger. I tillegg har flere modeller senkeseng over førerhuset. Hos Ferda finner du bobiler som passer for barnefamilier og modeller som er bedre tilpasset for par. I bobilen har du også en  spisegruppe med plass til hele 6 personer. Så her finner garantert hele familien seg til rette.  Dessuten har bobiler intelligente oppbevaringsløsninger og praktiske detaljer, slik at du får med deg all den bagasjen du trenger på tur. 

 

Campingvogn

Vi har campingvogner som egner seg godt for barnefamilier og mer kompakte modeller som passer bedre for par. Campingvogner finnes med køyesenger, enkle senger og dobbeltseng. I campingvogna har du også en stor og fin spisegruppe med plass til hele familien. I tillegg er de fleste kjøkken utstyrt med stort kjøleskap og stekeovn. Camping gir spennende opplevelser, både for store og små.

 

Eie eller leie?

Ofte anbefaler vi folk å teste ut campinglivet før de eventuelt bestemmer seg for å kjøpe, og våren kan være en ypperlig anledning for det. Ferda har et stort utvalg brukte bobiler og campingvogner til salgs.
Det er også mulig å leie bobil, og man følger da Helsemyndighetenes råd for hygiene, og sørger for at bobilene er nøye vasket før utleie. Du kan lese mer om utleie her!

Gjør et kupp på Ferda sine demobiler

Gjør et kupp på våre demobiler!

Vi har et lite utvalg av demobiler igjen på lager, her kan man spare mye penger på en nesten ny bobil! Demobilene har kun blitt vist frem på messer og i butikk. De er godt utstyrte, har lav kilometerstand og fremstår som nye!

I tillegg tilbyr vi rask levering og 5 års garanti fra overtagelsesdato!

Perfekt for førstegangskjøpere som vil gjøre en smart handel!

Se utvalget her