Bli med å realisere feriedrømmer på hjul!

Jobb hos Ferda

Ferda er en landsdekkende bobil- og caravankjede med 13 avdelinger i landet. I tillegg samarbeider vi med McRent som er Europas største selskap for utleie av bobiler. Vi har også en egen utleieplattform for bobiler og campingvogner, Campr.

I Ferda brenner vi for å gjøre ferie på hjul tilgjengelig og attraktivt for alle! For å lykkes med dette trenger vi stadig nye, engasjerte kollegaer til temaet vårt. Hos oss er medarbeiderne vår viktigste ressurs, og hver enkelt er avgjørende for å oppnå våre felles ambisjoner.

Ansatte hos Ferda

Vi ser etter flere som Sharon, Robert og Malin

Daglig leder Fauske

Sharon T. Karlsen

Daglig leder

Hver morgen kommer Sharon i full fart på sin scooter til jobb som leder avdelingen på vår i Fauske. I tillegg til at Sharon er en energisk og entusiastisk leder av avdelingen, er hun også en svært entusiastisk campingvogneier. Familien har hatt stor campingvogn i mange år, men akkurat nå er hun svært godt fornøyd med å ha en Poletta med pop-up telt som hun bruker som utgangspunkt for fjellturer og andre utflukter.

Robert D. Trovåg

Servicemekaniker

Robert er en svært rutinert kar, som ikke er redd for å ta på seg andre arbeidsroller. Han er en av dem som har bidratt sterkt til at Ferda Bergen har blitt den foretrukne partneren for forsikringssaker i Hordaland. Han blir beskrevet som en løsningsorientert gledesspreder og setter stor pris på det gode samholdet mellom kollegaene. På fritiden bruker Robert all tiden sin på lek og moro sammen med småtassene sine.

Jobb hos Ferda

Malin Grevstad

Kundeservice

«Solstråla fra det blide Sørland.» Malin møter deg alltid med et varmt smil og glimt i øyet. Hun har tidligere jobbet som som  både flyvertinne og butikksjef. Det er derfor ikke rart at denne dama er helt rå på kundeservice! Noe av det Malin liker best med Ferda som arbeidplass, er at man blir kjent med kollegaer på tvers av alle avdelingene.  Sørlendingen er også kjent for sine grønne fingre og gode smak for interiør.

 

Hvorfor jobbe hos Ferda?

N

Engasjerte kollegaer

Et morsomt arbeidsmiljø. Vi bryr oss om  jobben vi utfører, støtter hverandre og deler kunnskap

N

Nye utfordringer

Du vil få mulighet til faglig og personlig utvikling innad i bedriften.

N

Konkurransedyktige betingelser

Lønn etter avtale og pensjons- og personalforsikring

N

Personalrabatter

Gode rabatter på utleiebiler og hoteller

Ledige stillinger

Verkstedmedarbeider – Ferda Evenes

Liker du å skru og løse ulike tekniske problemer? Vi hos Ferda Evenes ser etter en servicemekaniker med engasjement og stor arbeidskapasitet!

Servicemekaniker – Ferda Mo i Rana

Vi søker nå en allsidig bilmekaniker. Som medarbeider hos Ferda Mo i Rana blir du en del av en landsomfattende kjede med mange gode kollegaer, som vil sørge for å gi deg opplæringen du trenger!

Servicemekaniker – Ferda Ålgård

Er du glad i å skru og synes det er spennende å løse tekniske problemer? Vi hos Ferda Ålgård ser etter en mekaniker med engasjement og stor arbeidskapasitet!

Student eller deltidsjobb?

 

Våre avdelinger har hektiske perioder i sommermånedene og søker ofte etter studenter til å jobbe i feriemånedene mai-august. Det er også behov for ansatte som kan jobbe deltid fra påske til høstferien.

 

 

 

 

 

 

 

Vi tilbyr en rekke spennende og lærerike muligheter for deg som student. Du vil få varierte arbeidsoppgaver, verdifull erfaring og ha det gøy sammen med trivelige kollegaer.

 

Søk sommerjobb her

Landsdekkende kjede

 

Ferda er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund – interesseorganisasjonen for caravanforhandlere i Norge.

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

Se nærmeste avdeling