Bli med å realisere feriedrømmer på hjul!

Jobb hos Ferda

Ferda er en landsdekkende bobil- og caravankjede med 13 avdelinger i landet. I tillegg samarbeider vi med McRent som er Europas største selskap for utleie av bobiler. Vi har også en egen utleieplattform for bobiler og campingvogner, Campr.

I Ferda brenner vi for å gjøre ferie på hjul tilgjengelig og attraktivt for alle! For å lykkes med dette trenger vi stadig nye, engasjerte kollegaer til temaet vårt. Hos oss er medarbeiderne vår viktigste ressurs, og hver enkelt er avgjørende for å oppnå våre felles ambisjoner.

Ferda ledige stillinger

Vi ser etter flere som Barbro, Robert og Malin

Barbro Leirvik

Daglig leder

Barbro er i tidlig 30-årene, har jobbet 7 år i bransjen, sier aldri nei til en utfordring og brenner for de gode kundeopplevelsene. Denne sprudlende dama har mange jern i ilden, men har aldri dårlig tid. Som daglig leder setter hun pris på all kunnskapen som blir delt på tvers av avdelingene. På fritiden tilbringer Barbro og familien mye tid på hytta og om sommeren liker hun å dra ut på oppdagelsesturer i kajakken sin.

Robert D. Trovåg

Servicemekaniker

Robert er en svært rutinert kar, som ikke er redd for å ta på seg andre arbeidsroller. Han er en av dem som har bidratt sterkt til at Ferda Bergen har blitt den foretrukne partneren for forsikringssaker i Hordaland. Han blir beskrevet som en løsningsorientert gledesspreder og setter stor pris på det gode samholdet mellom kollegaene. På fritiden bruker Robert all tiden sin på lek og moro sammen med småtassene sine.

Jobb hos Ferda

Malin Grevstad

Kundeservice

«Solstråla fra det blide Sørland.» Malin møter deg alltid med et varmt smil og glimt i øyet. Hun har tidligere jobbet som som  både flyvertinne og butikksjef. Det er derfor ikke rart at denne dama er helt rå på kundeservice! Noe av det Malin liker best med Ferda som arbeidplass, er at man blir kjent med kollegaer på tvers av alle avdelingene.  Sørlendingen er også kjent for sine grønne fingre og gode smak for interiør.

 

Student eller deltidsjobb?

 

Våre avdelinger har hektiske perioder i sommermånedene og søker ofte etter studenter til å jobbe i feriemånedene mai-august. Det er også behov for ansatte som kan jobbe deltid fra påske til høstferien.

 

Vi tilbyr en rekke spennende og lærerike muligheter for deg som student. Du vil få varierte arbeidsoppgaver, verdifull erfaring og ha det gøy sammen med trivelige kollegaer.

 

Søk sommerjobb her

Hvorfor jobbe hos Ferda?

N

Engasjerte kollegaer

Et morsomt arbeidsmiljø. Vi bryr oss om  jobben vi utfører, støtter hverandre og deler kunnskap

N

Nye utfordringer

Du vil få mulighet til faglig og personlig utvikling innad i bedriften. 

N

Konkurransedyktige betingelser

Lønn etter avtale og pensjons- og personalforsikring

N

Personalrabatter

Gode rabatter på utleiebiler og hoteller

Ledige stillinger

Daglig leder Mysen

Vi hos Ferda Mysen ser etter en ny operativ daglig leder som kan lede, samarbeide med og motivere en fin gjeng ansatte.

Selger Grimstad

Vi hos Ferda Grimstad ser etter en ny superselger til vårt salgsteam, som vil hjelpe nye kunder i jakten på det perfekte feriehjemmet på hjul. 

Selger Evenes

Vi satser, det bygges et nytt flott bygg og Ferda Evenes ser etter en ny superselger! Vil du hjelpe nye kunder i jakten på det perfekte feriehjemmet på hjul?

Servicemekaniker Evenes

Liker du å skru og løse ulike tekniske problemer? Vi hos Ferda Evenes ser etter en mekaniker med engasjement og stor arbeidskapasitet!

Servicemekaniker Nordkjosbotn

Liker du å skru og løse ulike tekniske problemer? Vi hos Ferda Nordkjosbotn ser etter en mekaniker med engasjement og stor arbeidskapasitet!

Servicemekaniker Mo i Rana

Vi hos Ferda Mo i Rana ser etter en servicemekaniker som liker å skru og løse tekniske problemer og har godt humør.

Landsdekkende kjede

 

Ferda er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund – interesseorganisasjonen for caravanforhandlere i Norge.

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

Se nærmeste avdeling