Verksteder i hele landet

Bestill verkstedtime

Service, reparasjoner eller montering av utstyr? 

Derfor burde du følge serviceprogrammet

For at garantien skal gjelde, må du følge bobilen  sitt serviceprogram. Det første året må du ha liten service på bobilen. Etter dette er det stor og liten annethvert år.

Det er også sterkt anbefalt å ta service på campingvogn for å oppdage skjulte feil og justere bremser. Både vogner og bobiler må inn til årlige fuktkontroller.  Du kan lese mer om dette her

 

Våre tjenester

Service hos Ferda

Service

Hvert år må man ha service på bobilen for å opprettholde garantier. Du kan lese mer om hva som er inkludert i servicen her. I tillegg er det også anbefalt å ha service på campingvogn hvert år. 

Ta gass- og fukttest hos Ferda!

Gass og fukttest

Våre dyktige mekanikere er sertifiserte for arbeid på gassanlegg. Vi anbefaler alle å ta en gasstest hvert andre år. For å opprettholde garantier må man ha fukttest hvert år. Dette kan bli utført i forbindelse med servicen. 

  Verkstedservice Ferda

  Reparasjoner

  Våre verksteder utfører alt fra montering av utstyr til omfattende karosserireparasjoner og utbedring av forsikringsskader. Hos Ferda Ålesund kan vi i tillegg tilby verksted for bildelen. 

   

  Utejobber Ferda

  Uteservice

  Trenger du uteservice på vogna? Da kommer gjerne en mekaniker på besøk til campingplassen! Vi utfører fukttester og enkle reparasjoner på alle merker til oppdaterte, konkurransedyktige priser!

  Du får montert ekstrautstyr hos Ferda sine verksteder

  Ekstrautstyr

  Hos Ferda kan du få montert alt av utstyr.  Våre mekanikere monterer blant annet aircondition, hydrauliske støtteben, mover, solcellepanel, ekstralys, Lithium- batterier, sykkelstativ og mye mer!

  Autorisert merkeverksted Ferda

  Autoriserte verksteder

  Ferda sine verksteder er godkjente av Statens vegvesen. Dessuten er verkstedene våre merkegodkjente av Carthago, Rapido, Adria, Knaus, Weinsberg, Adria, Sunlight, KABE,  Dethleffs, Hobby, T@b og Niewiadow. 

  Nyttig ekstrautstyr

  Bestill ekstrautstyr og deler

  Ønsker du å oppgradere bobilen eller vogna med nytt utstyr? Eller kanskje du har behov for reservedeler? Hos Ferda får du kjøpt alt fra skruer til batterier, ledninger og solcellepaneler.

  Se utvalget og bestill

  Trygghet på veien

  Ferda og Car Protect har utviklet en eksklusiv garantiavtale. Vi gir deg markedets beste dekning og trygghet, uansett hvor i Europa du måtte befinne deg.

   

  Se våre garantibetingelser