Kjøp bobil eller
campingvogn hos Ferda
og få unike fordeler!

Ferda har siden 1977 jobbet for å gjøre livet i bobil og campingvogn tilgjengelig og attraktivt for alle! Ferda er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund – interesseorganisasjonen for caravanforhandlere i Norge.

Vi har i dag 10 avdelinger spredt utover hele landet, i tillegg samarbeider vi med McRent som er Europas største firma for utleie av bobiler.

I tillegg har alle avdelingene våre en utstyrsbutikk hvor du får kjøp alt i fra rengjøringsmidler til servise, kjøkkenutstyr griller og campingmøbler.

Ferda  har et stort utvalg blant markedets ledende modeller. Vi fører følgende merker: Carthago, Dethleffs, Knaus, Sunlight, Weinsberg, Adria , Rapido, Niewiadow og T@B.   

 

Ferda sine mange fordeler

Landsdekkende kjede

Med over 40 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av bobiler og campingvogner. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet, noe som gjør det enkelt å besøke din nærmeste forhandler. 

Ferda sine mange fordeler

Trygghet på tur

Trenger du service, reparasjoner eller montering av utstyr? Ferda gir deg verkstedservice med gunstige kundefordeler. Når du kjøper bobil eller campingvogn hos oss, får du prioritert tilgang til alle våre verksteder over hele landet. I Ålesund og i Grimstad kan vi i tillegg tilby verksted for bildelen, som gjør at du kan få gjort alt på ett sted.

Ferda sine mange fordeler

Norges beste garantiordning

Ferda er opptatt av trygghet i både kjøpet og på reisen. Kjøper du en brukt bobil eller campingvogn hos oss, får du Norges beste garantiordning med på kjøpet. I tillegg tilbyr vi 30 dager bytterett. Finn ut mer om garantier og bytterett her

Reis hvor du vil med en bobil fra Ferda

Stort utvalg

Ferda har et stort utvalg av både nye og brukte bobiler og campingvogner. Vi hjelper deg gjerne med å finne den bobilen eller campingvogna som passer best for deg og ditt budsjett. Finner du noe på en annen avdeling enn den som er nærmest deg, kan du også kjøpe denne lokalt.
I tillegg tilpasser vi selvfølgelig ditt feriehjem på hjul etter dine ønsker og behov!

Ferda sine mange fordeler

Rimelig bobilutleie

Ferda samarbeider med McRent, Europas største firma for utleie av bobiler. Som internasjonal bobilutleier, tilbyr de markedets beste bobiler til en svært gunstig pris. Bobilene er aldri eldre enn to år, og gjennomgår streng kontroll og service hver gang de leies ut.

Ferda sine mange fordeler

Gunstig finansiering

Ferda tilbyr gunstig lånefinansiering gjennom våre partnere Santander og Gjensidige. Du kan gjennom oss finansiere opp til 100 % av kjøpsverdien og med opptil 15 års nedbetaling. Finn ut mer her

Ferda Exclusive
Bli medlem i kundeklubben vår
Ferda er vi opptatte av å gi deg den beste hjelpen og de beste tilbudene. Som medlem i Ferda Exclusive vil du få forhåndstilgang på viktig informasjon og du vil motta eksklusive rabatter og fordeler gjennom månedlige nyhetsbrev.
Bli medlem i Ferda sin kundeklubb, Ferda Exclusive!