Derfor bør du velge Ferda

Fordelene med å kjøpe bobil eller campingvogn hos Ferda

 

Ferda har siden 1969 jobbet for å gjøre livet i bobil og campingvogn tilgjengelig og attraktivt for alle! Ferda er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund – interesseorganisasjonen for caravanforhandlere i Norge.

Vi har i dag 12 avdelinger spredt utover hele landet, i tillegg samarbeider vi med McRent som er Europas største selskap for utleie av bobiler.

I tillegg har alle avdelingene våre en utstyrsbutikk hvor du får kjøp alt i fra rengjøringsmidler til servise, kjøkkenutstyr griller og campingmøbler.

 

 

Ferda sine mange fordeler

Egen kundeklubb!

Meld deg inn i Ferda sin kundeklubb! Det er helt gratis å være medlem. Kjøper du bobil eller campingvogn hos oss får du et unikt telefonnummer som blir prioritert foran i telefonkøen. I tillegg vil du som medlem få tilgang til nyttig informasjon og du vil motta eksklusive rabatter og fordeler gjennom månedlige nyhetsbrev. Se alle fordelene her.

Ferda avdelinger

Landsdekkende kjede

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg mye og verdifull kompetanse. Visste du at Ferda har  Norges største og beste utvalg av bobiler og campingvogner? I tillegg har vi avdelinger over hele landet, noe som gjør det enkelt å besøke din nærmeste forhandler. Finner du noe på en annen avdeling enn den som er nærmest deg, kan du også kjøpe denne lokalt! Finn din nærmeste avdeling her. 

Ferda har markedets beste garanti!

Markedets beste garanti!

Ferda og Car Protect har utviklet en eksklusiv garantiavtale. Vi gir deg markedets beste dekning og trygghet, uansett hvor i Europa du måtte befinne deg. Ferda tilbyr personlig hjelp, slik at du slipper å forholde deg til flere kontaktpersoner! Vi løser saken raskt for deg! Finn ut mer om ny- og bruktbilgarantier  her.

Ferda sine mange fordeler

Norges største utvalg!

Ferda har Norges største utvalg av både brukte og nye bobiler og campingvogner! Vi hjelper deg gjerne med å finne den bobilen eller campingvogna som passer best for deg og ditt budsjett.  I tillegg tilpasser vi selvfølgelig ditt feriehjem på hjul etter dine ønsker og behov!

Ferda sine mange fordeler

Gunstig finansiering

Ferda tilbyr gunstig lånefinansiering gjennom våre partnere Santander og SpareBank1.  Du kan gjennom oss finansiere opp til 100 % av kjøpsverdien og med opptil 15 års nedbetaling. Finn ut mer her

Ferda sine mange fordeler

Trygghet på tur

Trenger du service, reparasjoner eller montering av utstyr? Når du kjøper bobil eller campingvogn hos oss, får du prioritert tilgang til alle våre verksteder over hele landet. I Ålesund kan vi i tillegg tilby verksted for bildelen, som gjør at du kan få gjort alt på ett sted.

Ferda sine mange fordeler

Streng klargjøringskontroll før utlevering

Alle bobiler og campingvogner hos Ferda gjennomgår en streng klargjøringskontroll, for å sikre at alle funksjoner ved kjøretøyet er i god stand og klar ved henting. Alle enheter leveres ferdig klargjort med service og fukttest utført.

Ferda sine merker

De beste merkene

 Du finner et stort utvalg av bobiler og campingvogner i alle vekt- og prisklasser i vår utstilling. Ferda har enheter fra de største og mest populære produsentene på markedet. Vi fører følgende merker: Carthago, Kabe, Dethleffs, Knaus, Sunlight, Weinsberg, Adria, Hobby, Fendt,  RapidoT@B Raido og Niewiadow.   

Ferda Campr

Privat eller profesjonell utleie?

Ferda samarbeider med McRent, Europas største selskap for utleie av bobiler.  Leier du bobil hos oss kan du velge mellom ulike modeller og planløsninger. Vi har bobiler som passer for både barnefamilier og enslige par som skal på tur!  Finn ut mer om McRent her.

Vurderer du å leie ut bobilen eller vogna privat så tilbyr vi en løsning som gir deg tryggheten du trenger. Les mer om Campr, vårt utleiekonsept her