Våre merker

Knaus er en produsent med lang og solid erfaring. De begynte å produsere campingvogner allerede i 1960. Knaus har halv- og helintegrerte bobiler i tillegg til alkovebobiler. Ved å velge Knaus finner du garantert ditt perfekte feriehjem på hjul. Eller kanskje du er på utkikk etter en kompakt campingvogn eller en romslig modell for hele familien? Her har du muligheten til å velge mellom mange modeller, utstyrsalternativer og smarte romløsninger.

Våre bestselgere:

Sun I

Se mer

Sky I

Se mer

Van Ti

Se mer

Sunlight tilbyr praktiske, kompakte og romslige bybobiler og bobiler som er perfekte bo- og hverdagsbiler til en svært god pris. Takket være de gjennomtenkte romløsningene finner alle garantert sin plass.

Våre bestselgere:

Alkove

Se mer

Halvintegrert

Se mer

Integrert

Se mer

Carthago er vårt premiummerke av bobiler. Dette er bobiler der produsenten har tenkt på alt. Høy komfort, stor lastekapasitet, romslig plass og den gode følelsen av luksus. Alle bobilene til Carthago har også et oppvarmet dobbeltgulv, noe som gjør Carthago perfekt til både sommer- og vinterbruk.


Våre bestselgere:

C- Tourer I

Se mer

C-Line I

Se mer

E-Line

Se mer

Når du kjøper en Dethleffs får du et kjøretøy av høyeste kvalitet. Dethleffs er produsert av Europas eldste og største caravan- og bobilfabrikk og tilbyr et variert modellutvalg i mange prisklasser.

Våre bestselgere:

Trend T

Se mer

Globebus I

Se mer

C´Joy 390

Se mer

Øvrige merker