Våre merker

Knaus er en produsent med lang og solid erfaring. De begynte å produsere campingvogner allerede i 1960. Ved å velge Knaus finner du garantert ditt perfekte feriehjem på hjul!

Våre bestselgere:

Sunlight er en av verdens største leverandører av fritidskjøretøy. Og all den kompetansen og erfaringen kommer deg til gode når du velger en Sunlight bobil. Sunlight tilbyr praktiske, kompakte og romslige bybobiler og bobiler med gjennomtenkte romløsningene til en svært god pris.

Våre bestselgere:

Carthago er vårt premiummerke av bobiler. Dette er bobiler der produsenten har tenkt på alt. Høy komfort, stor lastekapasitet, romslig plass og den gode følelsen av luksus. Alle bobilene til Carthago har også et oppvarmet dobbeltgulv, noe som gjør Carthago perfekt til både sommer- og vinterbruk.


Våre bestselgere:

Når du kjøper en Dethleffs får du et kjøretøy av høyeste kvalitet. Dethleffs er produsert av Europas eldste og største caravan- og bobilfabrikk.

Våre bestselgere:

Adria har produsert fritidskjøretøy i over 50 år. Med fokus på intelligent design, uovertruffen teknologi, unike konstruksjonsmetoder og bruk av kvalitetsmaterialer har Adria blitt en leder innen utvikling og produksjon av bobiler og campingvogner. Stadig flere velger Adria på grunn av merkets gode omdømme når det gjelder kvalitet, pålitelighet, komfort og smarte interiørløsninger.

Våre bestselgere:

RAPIDO befinner seg i dag blant lederne på bobilmarkedet i Europa. Hele produksjonslinjen har fokus på å gjøre deg som kunde tilfreds, og RAPIDO har derfor implementert strenge kvalitetsprosesser i produksjonen sin. RAPIDOs interiørstil særpreges av lunhet og godt utført håndverk, og det var slik møbelsnekker Constant Rousseau ville ha det da han grunnla bedriften i 1961.

Våre bestselgere:

Øvrige merker