Dethelsffs hos Ferda

Dethleffs

Dethleffs sine robuste bobiler og campingvogner er bygget for å takle forskjellige terreng og klima. Uansett om du søker eventyr i fjellene, avslapping ved havet eller utforske skjulte perler, har Dethleffs garantert en modell for deg.  

Nye Dethleffs på lager

Utvalgte modeller

Dethleffs Beduin Scandinavia

Beduin Scandinavia har et lyst og luftig design. Kjøkkenet er godt utstyrt med stekeovn og stort kjøleskap. Ser du etter en campingvogn som kan brukes hele året?

Beduin Scandinavia har vannbåren gulvvarme og er perfekt til helårsbruk.

Dethleffs Trend I

Ser du etter en helintegrert modell med god romfølelse, lyst interiør og god oppbevaringsplass? Da er den svært populære Dethleffs Trend I riktig valg for deg! Den finnes også som halvintegrert.

Denne er utstyrt med blant annet: 9-trinns automatgir, flott belysning, 142 liters kjøleskap, komfortable soveplasser for 4, elektrisk gulvvarme,  stort lasterom og mye mye mer! 

Brukte Dethleffs bobiler og campingvogner

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon