Ferda Exclusive

– For eventyrere
som elsker fordeler!

I Ferda er vi opptatte av å gi deg den beste hjelpen og de beste tilbudene. Som medlem i Ferda Exclusive vil du få tilgang til nyttig informasjon og du vil motta eksklusive rabatter og fordeler gjennom månedlige nyhetsbrev.

 

Bli medlem i
Ferda Exclusive!

Nå kan du melde deg inn i vår splitter nye kundeklubb, Ferda Exclusive!

For å få tilgang til alle fordelene i Ferda Exclusive, må du være en aktiv kunde hos Ferda. Det betyr at du må eie en bobil eller campingvogn som du har kjøpt hos oss.

Hvis du ikke eier en bobil eller campingvogn fra Ferda, er du fortsatt hjertelig velkommen til å melde deg inn i vår klubb og få eksklusiv tilgang til de gode tilbudene og faste rabatter. 

Ferda sin egen kundeklubb Ferda Exclusive

Eksklusive fordeler (aktive kunder)

Ferda Kundeklubb

Prioritert i køen

Som medlem i kundeklubben vår slipper du å vente når du trenger hjelp. Du får tilgang til et unikt telefonnummer som blir prioritert foran i telefonkøen. Det er kun medlemmer som kan bruke nummeret. Med andre ord, mindre ventetid og bedre hjelp når du trenger det som mest!

Ferda sin egen kundeklubb

Kveldsvakt

Vi lanserer en telefonvakt-tjeneste som er betjent på hverdager mellom 16 – 21 og helger mellom 10 – 16. Året rundt. Dette gir ekstra trygghet for deg som er på tur.

Ferda Exclusive kundeklubb

Velkommen til klubben!

Som medlem av vår kundeklubb får du en eksklusiv nøkkelring og kortholder. I tillegg få du et eget klistremerke som symboliserer medlemsskapet.

Eksklusive tilbud (alle medlemmer)

Ferda Exclusive kundeklubb

Introduksjonstilbud

Når du melder deg inn i Ferda Exclusive, får du halv pris på neste fukttest hos oss. NB! Tilbudet gjelder kun 1 gang på samme kjøretøy. Fukttest må gjøres hvert år, og vi anbefaler å gjøre det selv etter at garantien har gått ut – slik at du unngår store kostnader senere.

Ferda Exclusive kundeklubb

Fast lavpris

Medlemmer får faste, lave priser på produkter man har behov for flere ganger i året:
✔ Thetford Aqua Kem Sachets kr 179,- (veil. 219,-) 
✔ Globex 80 såpe m/voks kr 89,- (veil. 110,-)
✔ Autoglym pleieprodukter – 20 % 
✔ Gratis bytte av gasslange ved gasstester (ved behov)

Ferda Exclusive kundeklubb

Gode tilbud og nyttige tips - hver måned

Hver måned vil du motta eksklusive tilbud i våre nyhetsbrev, og et godt tips

Meld deg inn i kundeklubben

Få tilgang til nyttig informasjon og eksklusive rabatter!

Bli medlem
Bli kunde hos Ferda og få unike fordeler

Ferda har siden 1977 jobbet for å gjøre livet i bobil og campingvogn tilgjengelig og attraktivt for alle! Ferda er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund – interesseorganisasjonen for caravanforhandlere i Norge.

Vi har i dag 10 avdelinger spredt utover hele landet, i tillegg samarbeider vi med McRent som er Europas største firma for utleie av bobiler.

Bli kunde hos Ferda og få unike fordeler