Carthago hos Ferda

Carthago

Carthago er Ferda sitt premiummerke. Er du etter en luksuriøs bobil som kan brukes hele året, kan dette være det rette valget for deg. Merket er kjent for kvalitet, god komfort, møbeldesign, høye lastekapasitet, klimateknikk og mye mer! 

Carthago-kampanje

Våren kommer med gode tilbud!

CARTHAGO VÅRCATION 2024

Carthago gir nå med ulike utstyrspakker, som kjøkken- og kaffepakke, bodelspakke og markise på de ulike nye modellene. Tilbudet gjelder i en begrenset tidsperiode, så det er lurt å slå til nå!

Deltar du i Carhtago-konkurransen finnes det dessuten store gevinstmuligheter! Her kan du vinne dieselgavekort til verdi kr 10 000.-

Bli med på konkurransen her.
Se nærmere på våre nye Carthago-modeller nedenfor!

Tilbudet varer tom 31.05.24

 

Nye Carthago på lager nå:

Utvalgte modeller

Carthago chic s-plus

Carthago chic s-plus på Iveco Daily . Den har innovativt design, kraftfull motor, stor lasteevne, høy tilhengervekt, komfortable planløsninger og ZF- fullautomatkasse 8 trinn 

Carthago chic e-line

Chic e-line er toppmodellen i Liner-klassen og byr på skikkelig kvalitet, luksus og komfort. Denne modellen finnes både med og uten senkeseng. Chic e-line  har eksklusive møbler, høyede på øyde på 211 cm i bodelen, stor sittegruppe og  komfortabelt vinkelkjøkken.

  • Dobbeltgulv med stort, oppvarmet oppbevaringsrom 
  • Alde vannbåren varme 
  • 235 l ferskvann, 185 l spillvann
Selger hos  Ferda

Mange flere Carthago er på vei inn til oss!

Vi venter inn mange flere nye bobiler i ulike modeller fra Carthago utover våren! Meld interesse og sikre deg informasjon om de innkommende Carthago!

Brukte Carthago bobiler

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon