Kabe-logo

Kabe

Å kjøpe en Kabe er å investere i sikkerhet og kvalitet. Bobilene og vognene blir produsert i Sverige ved hjelp av dyktige håndverkere og teknikere. Kabe har særlig fokus på isolasjon, ventilasjon og oppvarming. Kabes optimaliserte ventilasjonssystem, unike gulvvarmesystem og plaststendere med innstøpte luftkanaler er løsninger du ikke finner hos andre produsenter, da dette er patenterte løsninger.

Alle modellene har Alde og vannbåren varme som standard, og har «Året rundt komfort», slik at de fungerer like godt på kalde vintre som varme somre.

Innredningen er lys og moderne med mange gjennomtenkte detaljer for aktiv bruk.

Nye Kabe på lager

Utvalgte modeller

Kabe Royal

Royal-serien er Kabe sin bestselger. Dette er vogner i toppklasse, hvor luksusutstyr er standard. Vognene finnes i alle størrelser fra 520 til 780 cm.

Vognene har Kabes unike konstruksjon med varme- og ventilasjonssystem, samt gulvvarme som sikrer at dette er gode helårsvogner. Royal har dessuten svært komfortable senger med springfjærer og ekstra overmadrass i sitt standardutstyr.

Kabe Imperial

Kabe Imperial er toppmodellen til Kabe. I disse bilene er det luksus i alle ledd. Modellen er velutstyrt med sin ekslusive utstyrspakke. En helintegrert premiumbil bygget på Mercedes-Benz med AL-KO-chassis hvis tandemaksler bak gir uslåelig stabil, sikker og komfortabel kjøring. 

Kabe har i tillegg til sin høye komfort og luksus stort fokus på sikkerhet.

 

Brukte Kabe bobiler og campingvogner

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon