Dethelsffs hos Ferda

Sunlight

Sunlight bobiler tilbyr komfortabel og funksjonell reising med smart design og moderne utstyr. Perfekt for både by- og naturopplevelser.

Nye Sunlight på lager

Utvalgte modeller

Sunlight Cliff Adventure Edition 4×4

Med Ford sine imponerende kjøreegenskaper, blir kjøreturen i denne bobilen en drøm. Med en lengde på under 6 meter er den perfekt for både trange skogsveier og smale bygater.

Sunlight Cliff har en romslig sittegruppe med isofix-fester for barneseter, og bordet kan enkelt justeres og forlenges. Interiøret har naturlige farger som skaper en flott atmosfære. Det kompakte baderommet inneholder smarte oppbevaringsløsninger.

Sunlight Adventure Edition Black

Sunlight T 68 Adventure Edition Black: En spesialmodell med rikelig standardutstyr, unikt interiør og elegant sort front og sølvfargede sidevegger.

Denne modellen byr på 2 enkle senger bak og en senkeseng foran, i tillegg til et separat dusj- og baderom. Bobilen har også en romslig garasje med luker på begge sider av kjøretøyet.

Brukte Sunlight bobiler

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon