Ferda bruktgaranti

Trygghet du trenger på veien

Vår bruktgaranti skal sørge for at du skal føle deg trygg når du kjøper en brukt campingvogn eller bobil hos Ferda.
For at garantien skal gjelde, må du følge bobilen eller campingvognen sitt serviceprogram.
Ferda sin bruktgaranti gjelder i tillegg til rettighetene man som forbruker har etter norsk forbrukerkjøpslov.

Garantibetingelser

Ferda tilbyr fra 3 til 12 måneder garanti på alle sine brukte enheter. Garantilengden settes i henhold til enhetens alder:

  • 2 – 4 år:     12 måneder garanti
  • 5 – 7 år:      6 måneder garanti
  • >8 år:         3 måneder garanti

Garantireparasjon

Ved garantireparasjon må enheten leveres til et av Ferda sine verksted for utbedring. Ved utbedringer utenfor Ferda sine verksted, blir kunden belastet for kjøring. Skal garantiarbeid utføres av en tredjepart, må dette forhåndsgodkjennes av Ferda i forkant av utbedring.

Bytterett

Selv med alle garantier i verden kan det hende at man som kjøper lurer på om man har gjort et riktig valg. Hos Ferda er det ingen problem. Du har rett til å bytte ut din nykjøpte brukte bobil eller campingvogn mot en annen fra vårt store utvalg.

Du har bytterett i 30 dager (maks 1.000 km) forutsatt at du kontakter Ferda innen 30 dager, at bilen ikke er kjørt mer enn 1.000 km, eller at nye skader er tilført. Bytterett gjelder kun brukte enheter.

Kostnad for ny klargjøring tilkommer med kr 10.000. Betalte og forfalte utgifter i forbindelse med finansiering, forsikring og offentlige avgifter dekkes ikke av selger. Dersom kjøper finner ny bobil eller campingvogn på en annen avdeling, må kjøper selv bekoste frakt, eller reisen for henting. Bytterett gjelder ikke ved kommisjonssalg.

Unntak

Garantien gjelder ikke på brukte telt, slitedeler som batteri, vannpumper, sirkulasjonspumper, kjøleskapselement eller frostskader.