Mekaniker Evenes

Evenes

Ferda Evenes søker verkstedmedarbeider

FAST STILLING

Servicemekaniker Ferda

Digger du å skru og løse tekniske problemer? Vi hos Ferda Evenes flytter straks inn i vårt nye bygg i Normann Skoglunds vei 4, og her vil vi få et helt nytt verksted og vaskehall hvor vi vil trenge flere medarbeidere.

Som medarbeider hos Ferda Evenes blir du en del av en kjede med mange gode kollegaer. Hos oss får du jobbe med de mest anerkjente merkene og gode systemer. Det beste med jobben er helt klart folka! Du vil bli en del av en engasjert gjeng med noe variert humor og lidenskap for bobiler og campingvogner.

Vi søker nå en allsidig person med gjerne erfaring innen elektro, karosseri, møbel, rør eller bygg. Vår visjon er å styrke vårt team med dedikerte fagfolk.

Arbeidshverdagen vil bestå av planlegging og utføring innen diagnose, feilsøking, service og reparasjoner, i hovedsak på bobilens eller campingvognens bodel.

Dine oppgaver

  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utføre større operasjoner som å bytte vegger og tak på campingvogner og bobiler
  • Dialog med kunder
  • Fortløpende oppgjør av arbeidsordre
  • Salgstjenester og anbefalinger innenfor oppsalg av timer og deler på verksted

Hvem er du?

En servicemekaniker hos Ferda må være serviceinnstilt og ikke være redd for å snakke med kunder. Du vil få god opplæring og veiledning. En som liker nye utfordringer, jobber strukturert, sprer godt humør og er med på å sikre en langsiktig og god relasjon til kundene våre.

Vi forventer ikke at du kan alt om feriehjem på hjul før du starter hos oss. Du vil få god opplæring og veiledning. Vi ser etter en positiv og engasjert person som tar til seg informasjon raskt.

 

Ønsket kompetanse

 • Fagutdannet servicemekaniker, karosseri, møbel eller relevant erfaring
 • Erfaring og utdannelse som rørlegger, elektriker eller snekker er også interessant
 • Fordel med gode datakunnskaper
 • Du snakker og skriver godt norsk eller engelsk
 • En trygg sjåfør med førerkort klasse B (C1 er en fordel)

 

Vi tilbyr

N

Kursing og sertifisering via våre importørers sine systemer 

N

Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver

N

Godt arbeidsmiljø 

N

Lønn etter avtale og pensjons- og personalforsikring

N

Konkurransedyktige betingelser

N

Et godt faglig og sosialt miljø med stor takhøyde

N

En arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter 

 

Hos Ferda Evenes blir du en del av en hyggelig, sammensveiset gjeng der latter og godt humør er like viktige som profesjonalitet. Hver dag er en ny mulighet til å utforske spennende utfordringer og bidra til en variert arbeidsdag. Hos Ferda Evenes går vi inn i en spennende tid med innflytting i helt nytt bygg. Vi er også stolte av å tilby våre ansatte bransjens beste arbeidsverktøy, som gjør hver oppgave enklere. Her er vi ikke bare kolleger – vi er en gjeng som deler gleden av å skape gode minner for kundene våre, samtidig som vi dyrker en trivelig atmosfære internt.

Hvis du synes dette høres interessant ut, send din CV og søknad til oss snarest – vi intervjuer fortløpende. Ønsker rask oppstart hvis mulig.

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte Aleksander Olsen
Tlf: 458 72 997
E-post: aleksander.olsen@ferda.no

}

Frist: Snarest

Søk på stillingen her

Landsdekkende kjede

 

Ferda er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund – interesseorganisasjonen for caravanforhandlere i Norge.

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

Se nærmeste avdeling