Poletta Ferda

Niewiadow

Niewiadow Poletta er en svært praktisk kjørevogn, utstyrt med alt det du trenger! Den har Truma varmesystem, bad med toalett og dusj, stor sittegruppe, praktisk kjøkken med stor vask kjøleskap og kokebluss.  Campingvogna veier under 1000 kg. Perfekt campingvogn for deg som har hybrid eller elbil

Niewiadow Poletta hos Ferda

Utvalgte modeller

Niewiadow Poletta N126NT

Niewiadow Poletta N126NT er en ikonisk, liten og lett campingvogn for 2.  Den er liten, men er utstyrt med alt det du trenger for en fin campingtur!

Modellen har en romslig salong som kan gjøres om til en dobbeltseng, bad med dusj og kjøkken med kjøleskap og 2 kokebluss.

Denne veier under 1000 kg og er perfekt for elbil-eiere. 

Niewiadow Poletta NT Sprint

Niewiadow Poletta NT Sprint er en «sprekere» og mer utstyrt utgave!

I tillegg til svarte detaljer utvendig, finere og mer solid gasskasse har den fått store oppgraderinger innvendig.
Denne har fast vanntank med mulighet for å fylle på fra utsiden, noen nye interiørelementer, USB-kontakter og nytt bad med dusj. Dessuten har vegger og tak glatte overflater. 

Brukte Niewiadow campingvogner

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon