Verkstedservice

Ferda har Norges største bobil- og caravanverksted og kan som en av få i Norge tilby totalservice av bobiler. Vårt store og moderne verksted har 14 serviceplasser og 10 mekanikere, hvorav 3 bilmekanikere som er spesialister på chassis på bobiler. Vi har også spesialister på skifting av glassruter. Det betyr at du som kunde kan få utført alt av service, reparasjoner og montering av utsyr til både bil og påbygg.

Klikk her for å komme til kontaktskjema for servicehenvendelser

Innbyttetakster. Vi tar også innbyttetakst og går grundig gjennom bobilen og campingvognen. Vi kontrollerer først og fremst sikkerhet, men også alt annet som påvirker verdien på bobilen og campingvognen. Dette handler om trygghet for neste kunde som skal kjøpe bobil eller campingvogn av oss.

Forsikringsskader. Vår kompetanse på skadereparasjoner gjennom mange år har resultert i at vi utfører taksering for de fleste forsikringsselskaper i Norge. Vi utfører reparasjoner av forsikringsskader på bobiler og campingvogner fra store deler av landet. Vår autoriserte takstmann har over 30 års erfaring fra bransjen. Ta kontakt med Petter Pedersen på telefon 970 55 666 eller forsikringsskade@caravansenter.no

Fiat-verksted. De fleste bobiler leveres på Fiat chassis. Vi har et komplett og moderne Fiat-verksted med to erfarne bilmekanikere som er spesialister på Fiat. Be om tilbud på service, bytting av registerreim, EU kontroll eller andre ting du ønsker å utføre. Våre erfarne mekanikere utfører også oppdrag på campingplasser i Sør-Norge. Vi utfører fukttester, gasstester, enkle serviceoppdrag og garantireparasjoner. Vi har konkurransedyktige priser – ta kontakt med våre kundemottakere for tilbud eller ring 970 55 666.

Glasskader. Skifting av glassvinduer på bobiler er en krevende jobb, særlig på helintegrerte bobiler hvor det kreves nøyaktighet og presisjon for at ruten skal bli tett. Vår glassmester har over 20 års erfaring og sørger for nøyaktig og sikker montering.

Servicearbeid. Vi har dyktige servicemekanikere som er oppdaterte på ny teknologi og nye arbeidsmetoder. De kurses rundt om i Europa, og dette sammen med nye moderne verktøy gjør at du som kunde alltid kan vite at jobben utføres profesjonelt.

Dent reparasjonssystem. Med dette patenterte reparasjonssystemet repareres alle slags bulker og huller i bobil- og campingvognveggen. Du kan reparere og gjenopprette alle strukturer og farger med dette systemet. Hvorfor erstatte hele siden av en campingvognen bare på grunn av en liten bulk? Det å skifte sideplater er både tidkrevende og dyrt. Med dette systemet får du en perfekt finish på grunn av spesialdesignet vakuum-verktøy, nivårigg og en spesialutviklet «Mouldmaker» som gjenskaper det opprinnelige mønsteret på den skadede delen. Ferda har personell med spesialkompetanse innen Dent reparasjonssystem.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Serviceavtale

SPAR 20 % på Serviceavtale! Ved kjøp av ny bobil, kan Ferda tilby våre kunder 3 års serviceavtale på ny bobil. Dette gir deg som kunde 3 år uten ekstra kostnader på service.

Les mer om vår serviceavtale

Service

Montering av utstyr. Vi har lang erfaring med montering av utstyr i bobiler og campingvogner. Våre mekanikere kurses jevnlig for å holde seg oppdatert på utstyr som kan leveres. Av utstyr som vi monterer kan nevnes: Ryggekamera, navigasjonsutstyr, lydanlegg, klimaanlegg, alarm systemer, TV antenne, Paraboler, TV, takvifter, markiser, sykkelstativ, luftfjæring, m.m.

Parabol. Vi har mekanikere med spisskompetanse på parabolanlegg, og har spesialisert oss på Oyster paraboler.

Fuktskader. Det er dessverre et faktum at det kan oppstå lekkasjer på bobiler og campingvogner. Ved en lekkasje er det viktig at denne blir utbedret så fort som mulig for å hindre ytterligere skade. Men mer alvorlig er det med lekkasjer som ikke oppdage og som trenger inn i konstruksjonen. Det er derfor viktig at du tar en tetthetskontroll minst en gang i året for å sjekke at det ikke har oppstått lekkasje i din bobil eller campingvogn. Vi har lang erfaring med reparasjon av fuktskader på bobiler og campingvogner. Ønsker du å sjekke om det har oppstått fuktskade, eller ønsker tilbud på reparasjon, ta kontakt med en av våre kundemottakere.