KABE CLASSIC 660 DGDL KS

Finansiering


Egenkaptial: 148 860
Antall år: 10

Pris pr. mnd.

3 085,-Priseksempel:
4.45% nom. rente/ 5,43% eff. rente, 35% egenkapital, lånebeløp: 290140,- o/10 år. Kostnad: 83116,- Totalt: 523632,-
Kredittgiver er Santander Consumer Bank.

Utstyr:


 • Levering/klargjøring brukt vogn


Beskrivelse


Flott familievogn, designet for å kunne benyttes hele året!

Når man bor i campingvogn skal livet være enkelt. Derfor har vi fylt alle våre KABE campingvogner til randen med bekvemmeligheter. For at du skal kunne våkne uthvilt hver morgen og vie dagen til det du vil, uten praktiske bekymringer.

Ergonomisk formede sofaer, stillbare senger med spiralmadrass, fleksibelt kjøkken uten kompromisser og tekstiler av høyeste kvalitet. Det er noen eksempler på komfort du umiddelbart opplever.

Utstyr:

-Komfortpakke
-Glatte plater utvendig
-NX-1 gassalarm
-Caravanstore ZIP markise
-Alde vannbåren varme,
-Alde vannbåren gulvvarme,
-stort kjøleskap,
-stekeovn
-Heki 2 takluke,
-Radio DAB/CD,
-ekstra bagasjeluke,
-nakkeputer i salong,
-berøringskjerm for betjening,
-optimert ventilasjonssystem,
-tørkeskap,
-god skapplass,
-dusj,
-myggnettsdør,
-kjøkkenvifte,
-soft-close i skuffer.

__________________________________________________________ Hvorfor kjøpe hos Ferda? Se her! Vi tilbyr feriehjem på hjul fra Nordens største forhandlerkjede. Her får du til enhver tid stort utvalg av verkstedkontrollerte vogner og biler med garanti, hvilket gir deg som forbruker stor trygghet og valgfrihet. Hos Ferda hjelper vi deg med innbytte, finansiering og montering av alt utstyr du skulle ønske. Ta kontakt med en av våre dyktige og erfarne selgere for å starte din feriedrøm. Du finner enda mer info på vår hjemmeside: www.ferda.no Finansiering: Vi ordner finansiering for deg i ved hjelp av våre samarbeidspartnere Santander og Gjensidige. Her kan du få finansiering på 100% av beløpet med inntil 15års nedbetaling! Lånedokumentene kan du signere elektronisk, og svar på en søknad kommer i løpet av kort tid. Innbytte: Vi tar innbytte i det meste av bobiler og campingvogner. Ønsker du innbytte, så ha gjerne klart litt informasjon om din bil/vogn. Vi ønsker gjerne å vite ting som: Merke, årsmodell, kilometerstand, tilstand, utstyr og hvordan servicehistorikk du har på din bil/vogn. Dette gir oss mulighet til å gi deg mest mulig rett pris. Alle biler/vogner må takstes før endelig pris. Beliggenhet: Ferda Mysen er flott plassert kun 45 min. fra Oslo og 1 time og 15 min. fra Gardermoen. Her er det enkelt å kjøre til med stor vogn eller bil. Ferda har 10 avdelinger, og er plassert fra Nordkjosbotn i Nord til Grimstad i Sør. Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Detaljer


 • Bobilen står iMysen, Norge
 • MerkeKABE
 • ModellCLASSIC 660 DGDL KS
 • Årsmodell2018
 • Egenvekt1610
 • Totalvekt2000
 • Nyttelast390
 • Lengde881
 • Bredde250
 • Soveplasser5
 • Referanse500838

Kontaktinformasjon

Ferda Mysen AS
Ramstadveien 15
1850 Mysen

Telefon: 698 92 222
Kontakt vår avdeling i Mysen