Hymer Eriba Nova 530 SL

Finansiering


Egenkaptial: 134 860
Antall år: 7

Pris pr. mnd.

3 751,-Priseksempel:
4.45% nom. rente/ 5,65% eff. rente, 35% egenkapital, lånebeløp: 264140,- o/7 år. Kostnad: 54204,- Totalt: 454720,-
Kredittgiver er Santander Consumer Bank.

Beskrivelse


Den store og velkjente produsenten Hymer lager ikke bare bobiler! Her har vi fått inn en Hymer campingvogn som er veldig godt utstyrt og egner seg like godt til vinterbruk som sommerbruk.

Vogna har to enkle sengeri ene enden og en stor flott rundsalong i andre. Kjøkkenet er godt utstyrt med blant annet et stort kjøleskap og stekeovn.
Interiøret har en nydelig blanding av lyse og mørke farger.

En eksklusiv vogn med flotte detaljer!

Utstyr:
- Alde vannbåren varme
- Alde vannbåren gulvvarme
- Alu.felger
- Batteri og lader
- Stort kjøleskap med frysedel
- Myggdør
- TV antenne for Riks TV
- Stekeovn


Dersom du har problemer med å komme til oss i vår normale åpningstid, har du nå mulighet til å kontakte en av våre selgere for avtale om visning og prøvekjøring utenfor åpningstiden! Utenfor normal åpningstid kan du ta kontakt med våre selgere: Kjell Sørensen - tlf 47481569 Stig Moen - tlf 41750246 Mail: salg.bjerkvik@ferda.no _________________________________________________________ Hvorfor kjøpe hos Ferda? Se her! Vi tilbyr feriehjem på hjul fra Nordens største forhandlerkjede. Her får du til enhver tid stort utvalg av verkstedkontrollerte vogner og biler med garanti, hvilket gir deg som forbruker stor trygghet og valgfrihet. Hos Ferda hjelper vi deg med innbytte, finansiering og montering av alt utstyr du skulle ønske. Ta kontakt med en av våre dyktige og erfarne selgere for å starte din feriedrøm. Du finner enda mer info på vår hjemmeside: www.ferda.no Finansiering: Vi ordner finansiering for deg i ved hjelp av våre samarbeidspartnere Santander og Gjensidige. Her kan du få finansiering på 100% av beløpet med inntil 15års nedbetaling! Lånedokumentene kan du signere elektronisk, og svar på en søknad kommer i løpet av kort tid. Innbytte: Vi tar innbytte i det meste av bobiler og campingvogner. Ønsker du innbytte, så ha gjerne klart litt informasjon om din bil/vogn. Vi ønsker gjerne å vite ting som: Merke, årsmodell, kilometerstand, tilstand, utstyr og hvordan servicehistorikk du har på din bil/vogn. Dette gir oss mulighet til å gi deg mest mulig rett pris. Alle biler/vogner må takstes før endelig pris. Beliggenhet: Ferda Bjerkvik ligger sentralt plassert 35 minutter fra Evenes flyplass, 15 minutter fra Narvik og 70 minutter fra Harstad. Vi ligger helt inntil E6, og her kommer du enkelt til med både bil og vogn. Ferda har 10 avdelinger, og er plassert fra Nordkjosbotn i Nord til Grimstad i Sør. Vi tar forbehold om feil i annonsen.Detaljer


 • Bobilen står iBjerkvik, Norge
 • MerkeHymer
 • ModellEriba Nova 530 SL
 • Årsmodell2018
 • Egenvekt1400
 • Totalvekt1900
 • Nyttelast500
 • Lengde771
 • Bredde230
 • Soveplasser4
 • Referanse476326

Kontaktinformasjon

FERDA NORGE AS AVD BJERKVIK
Nordmoveien 165, Thune
8530 Bjerkvik

Telefon: 488 86 655
Kontakt vår avdeling i Bjerkvik