Bürstner AVERSO NORDIC 600 TK

Finansiering


Egenkaptial: 103 360
Antall år: 7

Pris pr. mnd.

2 939,-Priseksempel:
4.45% nom. rente/ 5,97% eff. rente, 35% egenkapital, lånebeløp: 205640,- o/7 år. Kostnad: 44506,- Totalt: 355022,-
Kredittgiver er Santander Consumer Bank.

Beskrivelse


Bürstner Averso Nordic er en meget fin vogn for barnefamilier.
Den har et vakkert interiør med de rette fargene.

Fremst i vognen har du en rundsittegruppe i brunt kunstskinn. Under sofaene er det selvfølgelig rikelig med lagringsplass. Over salongen er det skap hele veien rundt.

Kjøkkendelen består av en lang og romslig kjøkkenbenk med store, gode skuffer under. Rikelig med skuffe og skapplass.

På motsatt side av kjøkkenet så finner vi benken der TV'en skal henge. TV-antenne er montert så når vinterstormen kommer så kan du slappe av inne mens du ser på TV.
På siden av denne et stort langskap for å henge fra seg klær.
Et stort kjøleskap med separat fryser og stekeovn finnes også på denne siden.

Bak kjøkkener er toalettrommet. Veldig praktisk å ha toalettrommet på denne siden så slipper du å ha tømming av toalett mot spikertelt eller fortelt.

Bakerst i vognen er en stor dobbelseng på ene siden og hele tre køyesenger på andre siden. Her får hele familien plass. Over og mellom sengene er det også rikelig med skapplass.

Vognen egner seg like godt til vinter som til sommerbruk. Elektrisk gulvvarme og Alde vannbåren varme gjør at den takler selv de kaldeste vinternettene uten problemer.

Utstyr:
- 3 køyer
- ALDE vannbåren varme
- Elektrisk gulvvarme
- TV-antenne
- DAB-Radio
- Alu.felger
- Batteri og lader
- Gassalarm
- Kjøleskap med egen fryser
- Kjøkkenvifte
- Myggdør
- TV- feste
- Stekeovn

Dersom du har problemer med å komme til oss i vår normale åpningstid, har du nå mulighet til å kontakte en av våre selgere for avtale om visning og prøvekjøring utenfor åpningstiden! Utenfor normal åpningstid kan du ta kontakt med våre selgere: Kjell Sørensen - tlf 47481569 Stig Moen - 41750246 Mail: salg.bjerkvik@ferda.no _________________________________________________________ Hvorfor kjøpe hos Ferda? Se her! Vi tilbyr feriehjem på hjul fra Nordens største forhandlerkjede. Her får du til enhver tid stort utvalg av verkstedkontrollerte vogner og biler med garanti, hvilket gir deg som forbruker stor trygghet og valgfrihet. Hos Ferda hjelper vi deg med innbytte, finansiering og montering av alt utstyr du skulle ønske. Ta kontakt med en av våre dyktige og erfarne selgere for å starte din feriedrøm. Du finner enda mer info på vår hjemmeside: www.ferda.no Finansiering: Vi ordner finansiering for deg i ved hjelp av våre samarbeidspartnere Santander og Gjensidige. Her kan du få finansiering på 100% av beløpet med inntil 15års nedbetaling! Lånedokumentene kan du signere elektronisk, og svar på en søknad kommer i løpet av kort tid. Innbytte: Vi tar innbytte i det meste av bobiler og campingvogner. Ønsker du innbytte, så ha gjerne klart litt informasjon om din bil/vogn. Vi ønsker gjerne å vite ting som: Merke, årsmodell, kilometerstand, tilstand, utstyr og hvordan servicehistorikk du har på din bil/vogn. Dette gir oss mulighet til å gi deg mest mulig rett pris. Alle biler/vogner må takstes før endelig pris. Beliggenhet: Ferda Bjerkvik ligger sentralt plassert 35 minutter fra Evenes flyplass, 15 minutter fra Narvik og 70 minutter fra Harstad. Vi ligger helt inntil E6, og her kommer du enkelt til med både bil og vogn. Ferda har 10 avdelinger, og er plassert fra Nordkjosbotn i Nord til Grimstad i Sør. Vi tar forbehold om feil i annonsen.Utstyr:


 • Levering/klargjøring brukt vogn


Detaljer


 • Bobilen står iBjerkvik, Norge
 • MerkeBürstner
 • ModellAVERSO NORDIC 600 TK
 • Årsmodell2017
 • Egenvekt1620
 • Totalvekt1800
 • Nyttelast180
 • Lengde809
 • Bredde250
 • Soveplasser7
 • Referanse423362

Kontaktinformasjon

FERDA NORGE AS AVD BJERKVIK
Nordmoveien 165, Thune
8530 Bjerkvik

Telefon: 488 86 655
Kontakt vår avdeling i Bjerkvik