Adria hos Ferda

Adria

Adria er et av de mest kjente og populære bobil-og campingvognmerkene i Europa. Det ettertraktede merket er kjent for sitt flotte design og har vunnet flere priser. 

Nye Adria på lager

Utvalgte modeller

Adria Action

Adria Action er en kompakt, lett og stilfull campingvogn . Den har et smart innredet interiør med en komfortabel sittegruppe som kan omgjøres til en dobbeltseng. Adria Aciton har også et kjøkken med kjøleskap, vask og gassbluss. Baderommet  er utstyrt med vask, toalett og dusj.

Med Adria Action får du allsidig campingvogn som er perfekt for oppdagelsesturer! 

Adria Alpina

Adria Alpina er en luksuriøs campingvogn, som byr på komfort og mange smarte funksjoner. Alpina har et elegant interiør og moderne design, godt isolasjonssystem og smarte lagringsløsninger.

Uansett om man er en erfaren camper eller en familie, tilbyr Adria Alpina-serien et utvalg av modeller som passer forskjellige behov. Med Adria Alpina kan man nyte campinglivet til det fulle.

Brukte Adria bobiler og campingvogner

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon