Fendt hos Ferda

Fendt

Fendt Caravan er et anerkjent merke innen campingvogner og er kjent for sin elegante design, funksjonalitet og avanserte teknologi. Med fokus på komfort og bærekraft, tilbyr Fendt et bredt utvalg av modeller som appellerer til campingentusiaster som søker luksus og bekvemmelighet på veien. 

Nye Fendt på lager

Utvalgt modell

Fendt Diamant 

Fendt dimant er for deg som vil ha en romslig og eksklusiv  campingvogn. Den er har 4-5 soveplasser og du kan velge mellom flere planløsninger. 

Sittegruppene i Diamant har eksklusive sitteputer med springfjærer og høydejusterbare hodestøtter. Campingvogna har også lekker LED-belysning.  Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn og stort kjøleskap

Brukte Fendt campingvogner

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon