Hobby hos Ferda

Hobby

Hobby har i en årrekke vært førstevalget for barnefamilier ved kjøp av campingvogn. Hobby har også gode familieløsninger i sine bobiler,  i tillegg til romslige biler for to.

Nye Hobby på lager

Utvalgte modeller

Hobby Maxia

Maxia oppleves som en ferieleilighet på hjul, og gir mange en helt ny campingopplevelse. En skikkelig luksusvogn med skandinavisk hygge, smart funksjonalitet og minimalistisk design. Laget i naturlige materialer. 

Med den komplette Hobby-pakken er din Maxia utstyrt med alt du trenger for en flott ferie. Uten ekstra kostnader eller dyre tilleggspakker.

Hobby 545 KMF Excellent Edition

Belysning, materialvalg og utforming er delikat og tiltalende i alle Hobby sine enheter. Så også i denne. Med køyesenger, dobbeltseng og nedfellbar salong er det sengeplasser til 6 i denne vognen! Praktisk og komfortabelt bad med dusjkabinett.

Med 250cm bredde er dette en ideel familievogn, som er også liten nok til å kjøre med.

Brukte Hobby bobiler og campingvogner

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon