Knaus hos Ferda

Knaus

Knaus, et ledende merke innen camping og fritidskjøretøy, har satt standarden i bransjen i årevis. Deres innovative tilnærming og dedikasjon til detaljer har gjort dem til favoritten blant eventyrlystne reisende over hele verden. Fra moderne interiørdesign til avanserte tekniske løsninger, leverer Knaus enestående komfort og pålitelighet i alle sine produkter. 

Utvalgte modeller

Knaus Südwind Scandinavian Selection

Opplev nordiske eventyr med Knaus Scandinavian Selection. Med høyisolert konstruksjon,  stort panoramavindu , Alde- gulvvarme,  og smarte funksjoner, er denne modellen skapt for komfortable campingopplevelser i Skandinavia. Utforsk vakre landskap og nyt året rundt camping.

Knaus Van Wave

Oppdag Knaus Van Wave, den kompakte halvintegrerte bobilen som er perfekt for familien. Med et bølgeformet tak får du en praktisk senkeseng og rikelig med lagringsplass. Og fra senkesengen kan du nyte favorittprogrammene dine på en 27″ SMART-TV. Utforsk verden i stil og komfort med Knaus Van Wave.

Brukte Knaus bobiler og campingvogner

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon