T@B hos Ferda

T@B

Oppdag friheten og eventyret med T@B! Med sitt ikoniske design og praktiske funksjoner er T@B det perfekte følget for eventyrlystne sjeler. Med sin kompakte størrelse og lave vekt er den enkel å manøvrere, selv på trange veier eller campingplasser. 

Nye T@B på lager

Utvalgt modell

T@B 320

Oppdag friheten og eventyret med T@B 320! Selv om den er kompakt, er plassen smart utnyttet for å gi deg alt du trenger for en komfortabel campingopplevelse.

Den har en komfortabel sittegruppe som kan gjøres om til en stor dobbeltseng, et praktisk kjøkken og har godt med skapplass. Med andre ord, du trenger ikke å ofre komforten for å dra på eventyr!

Brukte T@B campingvogner

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon