Weinsberg-logo

Weinsberg

Det er summen av mange gode detaljer som gjør Weinsberg sine bobiler og vogner spesielle. Smarte og kompakte løsninger, forsegjorte helintegrerte møbler, kvalitet og innovasjon er stikkord for Weinsberg. Håndlagede produkter, lang levetid og varig glede basert på erfaring og kompetanse i mer en 50 år.

Nye Weinsberg på lager

Utvalgte modeller

Cara Compact EDITION Pepper

Bestselgeren til Weinsberg. CaraCompact kombinerer smidigheten til Van‐klassen med plasstilbudet til en ekte delintegrert. Utvendig er den kompakt, men innvendig byr den på god plass for alt du trenger på reisen.

  • Smalt karosseri og kjøretøybredde på 2,20 m
  • Perfekt utnyttelse av plassen og moderne design
  • Fremragende kjøredynamikk

Cara Cito

Den nye CaraCito er spesiell på mange måter, og overbeviser med Weinsbergs velprøvde design og kvalitetsstandarder!  CaraCito er den første hel-elektriske vogna på markedet, og er en flott kjørevogn fra Weinsberg. Minimalistisk, moderne interiørdesign.

  • 100 % elektrisk og gassfri som standard
  • Klimaanlegg med varmefunksjon som standard

Brukte Weinsberg bobiler og campingvogner

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon