Søk sommerjobb hos Ferda!

Vil du være med på å gjøre feriedrømmer til virkelighet? Ferda er en landsdekkende bobil- og caravankjede med 13 avdelinger i landet.

Hos oss vil du møte alt fra hoder som elsker å dykke ned i excel-ark til personer som kan selge deg gråstein og kreative sjeler som ikke kan gå forbi en skrue uten at det kribler i fingrene.  Med andre ord: en godt og blandet gjeng! Nå ser vi etter flere lagspillere til teamet vårt!

Søk på sommerjobb hos Ferda

Finn jobben som matcher
dine interesser

Kanskje vi er så heldige at vi klarer å friste deg til å søke sommerjobb hos oss? Behovet for nye kollegaer er størst fra mai til august, men vi ser også etter deg som kan jobbe deltid fra påske til høstferien.

Butikk Ferda

Butikk

Er du en blid og pratsom type? Da kan butikkjobb være midt i blinken for deg! Hos oss vil få muligheten til å slippe løs kreativiteten og lage fantastiske utstillinger, som tar pusten fra kundene.

Du vil være en inspirerende veileder og finne riktig utstyr til bobil-og campingvogneiere.

Kundemottak Ferda

Kundemottak

Digger du å ha flere baller i luften samtidig?

Som en del av kundemottak-teamet vil du ta i mot verkstedkundene med åpne armer, bryne deg på ulike problemstillinger, jobbe tett med mekanikerne våre, planlegge verkstedtimer for kundene og fakturere.

Delelager Ferda

Delelager

Ønsker du en variert arbeidsdag? Du vil lære å søke etter orginaldeler i produsentenes delelagerkataloger, ta i mot bestillinger fra kunder og ha oversikt over hver eneste skrue på lageret.

Det er en fordel om du kan litt tysk, er strukturet og kan litt mer om data enn å kunne slå av og på en PC.

Utleie Ferda

Utleie

Får du ny energi i møte med nye mennesker? Som en del av utleieteamet vil du være med på hele prosessen fra kunden booker en bobil til den blir levert inn igjen.

Du vil bidra med alt fra klargjøring til presentasjon og renhold. Du må kunne snakke tysk eller engelsk.

Sjåfør Ferda

Sjåfør

«Det er lite som slår følelsen av å sette seg bak rattet på en bil.» Kjenner du deg igjen? Vi har avdelinger fra Agder i sør til Troms i nord.

Som sjåfør hos oss vil du kjøre vogner og bobiler mellom avdelingene våre. Du må ha C1 og BE førerkort.

Verksted Ferda

Verksted

Redd for å få skitt under neglene? Da burde du søke på en av de andre stillingene. Som bodelsmekaniker vil du få varierte dager med snekring, montering av utstyr og skru på det som kan skrus på.

Liker du høyt tempo og er opptatt av kvalitet? Søk, da vel!

Vi kan tilby

N

Engasjerte kollegaer

Et morsomt arbeidsmiljø. Vi bryr oss om  jobben vi utfører, støtter hverandre og deler kunnskap

N

Nye utfordringer

Du vil få mulighet til faglig og personlig utvikling innad i bedriften. 

N

Penger på konto hver måned

Lønn etter avtale

N

Test ut bobillivet

Gode rabatter på utleiebiler

Hvem er vi?

Ferda har siden 1969 jobbet for å gjøre livet i bobil og campingvogn tilgjengelig og attraktivt for alle!

Vi er 180 kollegaer fordelt på 13 avdelinger. I tillegg samarbeider vi med McRent som er Europas største selskap for utleie av bobiler. Ferda har også en egen utleieplattform for bobiler og campingvogner, Campr.

Dessuten har alle avdelingene utstyrsbutikk, hvor man får kjøpt alt i fra rengjøringsmidler til servise, kjøkkenutstyr griller og campingmøbler.

Landsdekkende kjede - trygt på tur!

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Se nærmeste avdeling